06 250 427 55

(ook buiten kantooruren)

aangesloten bij

Facilitair Kenniscentrum
Administratiekantoren en accountantskantoren

Betrouwbaar, deskundig, betaalbaar

Dit zijn de kernwaarden van AdFisc Services om u er van te verzekeren dat uw financiën bij AdFisc Services in goede handen zijn

Betrouwbaarheid

Betrouwbare dienstverlening is essentieel en vanzelfsprekend. U vertrouwt AdFisc Services immers inzage in uw bedrijfs- of privé financiën toe. En u moet er dus onvoorwaardelijk vanuit kunnen gaan, dat die informatie in goede handen is, en discreet gebruikt zal worden.

Naast referenties die op uw verzoek graag verstrekt worden, gaat het om heldere afspraken, o.a. omtrent de honorering en kosten – bijv. nooit een percentage van voor u aangevraagde inkomsten of subsidies-, het veilig beheren (tegen brand, diefstal e.d.) en het aan derden verstrekken van gegevens. Afspraken die dus ook – en op tijd – worden nagekomen!

En vanzelfsprekend houdt AdFisc Services zich aan de wettelijke regels (zoals o.a. vastgelegd in de “Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme” en hanteert de Algemene Leveringsvoorwaarden zoals die door het FKA zijn opgesteld.

Deskundigheid

De bedrijfseconomische en administratieve opleiding (HEAO BE, doctoraal bedrijfseconomie, postdoctoraal accountancy; Prince2 – projectmanagement,  en de recent met succes afgeronde HBO – opleiding tot Fiscaal Adviseur) en 30 jaar werkervaring (in loondienst en als zelfstandig interrimmanager) spreken voor zich. Voor competenties worden op verzoek graag referenties verstrekt.

En natuurlijk zal het voorkomen dat u AdFisc Services vragen stelt, die niet direct beantwoord kunnen worden. Bijvoorbeeld omtrent specifieke fiscale of juridische constructies of ontwikkelingen. Daarvoor beschikt AdFisc Services o.a. via het FKA over een netwerk van specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, arbeidsvoorwaarden en verzekeringen. Zodat u verzekerd ben van een optimaal niveau van deskundigheid en hoogwaardige advisering. Voor zover er kosten gemaakt moeten worden voor het inschakelen daarvan zal dat altijd in overleg met u plaatsvinden.

Betaalbaarheid

AdFisc Services werkt met vooraf duidelijk afgesproken, eerlijke prijzen. Bijvoorbeeld*:

  • Voor het eenmalig opzetten, inrichten en op orde brengen van een administratie, of voor een andere specifieke (advies)opdracht wordt geoffreerd uitgaande van een tarief van € 75 per uur
  • Voor het periodiek inboeken van uw administratie wordt een vast bedrag per maand afgesproken, uitgaande van € 45 per uur
  • Het aanvragen en verzorgen van reguliere toeslagen voor particulieren vanaf € 60 incl. BTW per toeslag
  • Het opstellen van een aangifte inkomstenbelasting voor particulieren, vanaf € 75 incl. BTW per aangifte
  • Het vervaardigen van loonstroken € 12,50 per loonstrook

AdFisc Services maakt voor u graag en geheel vrijblijvend een passende offerte.

*) Alle tarieven zijn excl. 19 % BTW tenzij anders is vermeld.
Aan de hier als voorbeeld genoemde bedragen kunnen geen rechten ontleend worden.